Despre noi

Comanda cea mai de calitate mancare din Bucuresti.

Simplu, delicios, usor de livrat!
fast food 5 minute
Ce poate 5 minute sa va ofere

5 MINUTE este o societate comerciala care prin respectarea  clientiilor a ajuns in peste 8 ani de activitatea sa se bucure de aprecierea miilor de clienti, care beneficiaza zilnic de mancare proaspata si buna, preparata pe loc.

Fast Food „5 Minute” este o societate comerciala constituita in 2009 si de atunci au fost facute eforturi pentru construirea unei afaceri precum este cea de astazi. In cadrul fast food-ului nostru,  ne-am angajat pentru a servi cele mai bune preparate si produse, cu accent pe un serviciu excelent  dedicat clientilor.

Pentru a pastra standardele de calitate si de unicitate am decis ca toate produsele noastre sa provina de la furnizori cu renume pe piata din domeniu alimentar. Astfel, suntem mandri ca mare parte din preparatele noastre sunt cat se poate de naturale , fara adaugare de aditivi alimentari, hormoni de crestere sau fainuri animale.

Toate produsele noastre sunt atent preparate de bucatarii nostri care au grijă ca alimentele selectionate sa se transforme intr-un aparte si sa fie de fiecare data in coordonanta cu cerintele clientilor nostrii.